Zəncəfil

Zəncəfil (yap. ジンジャー [cinca:] rus. imbir, ing. ginger) turşusu Yaponiyada ən çox yayılan və sevilən turşu növüdür. Hazır bento alanda yağda qızarmış suxarılı, soya souslu toyuğun yanında mütləq onu görə bilərsiniz.

Bentoların bəzəyi ジンジャー turşusunun bəzən orijinal dadı saxlanılır (o zaman adamın gözündən yaş gəlir 😦 ), bəzilərində isə, fərqli tam olur. Əsasən, aşağıdakı rəng və formalarda olur.

Sevinc Nur © yapon.az 2016

Advertisements

Bir cavab yazın

Sistemə daxil olmaq üçün məlumatlarınızı daxil edin və ya ikonlardan birinə tıklayın:

WordPress.com Loqosu

WordPress.com hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

Twitter rəsmi

Twitter hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

Facebook fotosu

Facebook hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

Google+ foto

Google+ hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

%s qoşulma