Sitruslu sobanın hazırlanma qaydası

Asan, dadlı və tez. Sevimli tərəvəz varsa onu, biraz da toyuq əlavə edə bilərsiniz. Hazırlanması 5 dəqiqənizi, bişməsi isə 10 dəqiqənizi alacaq. Mövcud tərkibdə bişirildikdə başqa yeməyin yanında verilərsə 6 nəfərə təqdim oluna bilər.

Ərzaqlar:

  • 250 q. soba (Yaponiya üsulu ilə hazırlanan vermeşil)
  • 4 yaşıl soğan incə doğranılır
  • 1 ədəd limonun rəndələnmiş qabığı və şirəsi
  • 1 yemək qaşığı soya sousu
  • su

Bişirilmə qaydası:

1. Əriştə bildiyimiz qaydada (bağlama üzərində göstərilən istifadə qaydalarına uyğun şəkildə) təqribən 7 dəqiqə qaynar suda bişirilir. Sonra süzülür və soyuyanadək üzərindən sərin su axıdılır.

2. Kasaya qoyulur, üzərinə incə yaşıl soğan, limonun rəndələnmiş hissəsi və şirəsini və soya sosunu əlavə etmək və qarışdırmaq lazımdır.

Yemək hazırdır.

1023215_600.gif いただきます!

Sevinc Nur © yapon.az 2014
Advertisements

Bir cavab yazın

Sistemə daxil olmaq üçün məlumatlarınızı daxil edin və ya ikonlardan birinə tıklayın:

WordPress.com Loqosu

WordPress.com hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

Twitter rəsmi

Twitter hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

Facebook fotosu

Facebook hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

Google+ foto

Google+ hesabınızdan istifadə edərək şərh edirsinz. Çıxış / Dəyişdir )

%s qoşulma